2009. május 28., csütörtök

A fülemüle éneke- gyöngyhímzett nyakék


Hát ezzel foglalkoztam az elmúlt néhány nap estéjén. :) A felső képen hugocskám, Marcsi látható.:) A nyakéket pedig az ő ruhája ihlette. :)

Előzetes:)

Kész vagyok az Esti madárcsicsergéshez készült nyakék, ez csak egy előzetes, amíg itt szerkesztgetek. Így nézett ki a medál félkészen.:)

2009. május 27., szerda

Szemezgettem:)


Imádok a Meskán Szemezgetőt készíteni. :) No meg szeretem meghálálni azoknak, akik engem is néha beválasztanak, meg szeretem címlapon is nézegetni a nekem tetsző dolgokat a Meskán. Most órahosszat elszöszöltem vele, így itt is megmutatom. :) Vagyok annyira kuka, hogy elmerengek azon, de jól menne az a kék kis pulcsi Kricsár gyönyörű Tengerfenék-nyakláncához.. :D (Ha bármelyik termék megtetszik, megtalálod kollegináknál itt: www.meska.hu )

De most már aztán mars gyöngyözni!:)


...




Tib és én Nagykovácsiban. Ha ő nem lenne, nem születne semmi a kezem alatt, főleg ebben a nehéz időszakban. :(

2009. május 23., szombat

2009. május 19., kedd

Tiszta és ártatlan:D


... a fehér szín. Hm, hogy ebből mi sül ki, még meglátjuk. Túl bonyolúlt nem. Nekem valahogy tetszenek ezek az egyszerű kis medálkáim. :)

2009. május 15., péntek

Újabb hímzett szett (Orsinak:))



Picit most más felé veszem majd az irányt, kicsit sok volt most három hasonló karkötő... Most készülget egy királykék-bronz, és majd egy zöldes, éééés egy újabb nagy falat, mint az Óceán mélye volt.

2009. május 6., szerda

Kis éji zene - szett


Kicsit elegánsra vettem a figurát...

Esti séta Rómában




Tibim adta címét... ;) :D

Dögös vörös


Bogyós szett Andi törzsvásárlómnak Octahedral Cluster Bead-ekből. Nekem nagyon bejön, fájós szívvel adtam fel!:D Viseld egészséggel!