2009. augusztus 25., kedd

Szahara


... mert a csíkjai olyanok, mint a sivatagi homok... Felveszed és máris érzed a talpad alatt a forró puha homokot. :)Úgy látszik ékszereimben az ábrándjaim is megnyilvánulnak. :) Mit szólna ehhez Freud?:D


(Szegény köveim... Ez is már vagy fél éve várt a sorára. :D)

2009. augusztus 23., vasárnap

Johanna





:) Hát, most nincs kedvem írni semmit. :)
Johanna, mert olyan reneszánsz és angolos, és arról ez ugrott be elsőre. Nem teljesen korrekt. :D:P De sebaj.

2009. augusztus 14., péntek

Kék és narancssárga..... :)


Ismét... :) Hát hiába kedves kolleginák, jók vagytok!!! :) No meg persze a hála... :) Csarab! Erre a gyönyörű kosztümödre meg csak most bukkantam rá. Fantasztikus!


Nagyítsd ki, és ha megtetszett valami, ismét, itt, megveheted: http://www.meska.hu/

2009. augusztus 12., szerda

Karkötő a Karibi nyár-medálhoz:)


Dettinek készült, rendelésre. Lacey (vajon így írják?)-re hímeztem, még karkötőt nem hímeztem erre a szuper anyagra, de most én nagyon látom a változást. Nem kellett merevítés, sokkal szebben és könnyebben össze lehetett dolgozni. :) Most külön jól esett egy kis szimmetria is, de azért csínján bántam vele.
A háttér anyuék kerti tava. :)

2009. augusztus 11., kedd

Antik púder


Ezzel a színnel szinte magamat is megleptem, de már régóta szemeztem ezzel a rodonittal az Eskában. Most barnás következik majd - két türkiz rendelt mellett-, méghozzá jáspis középpel. ;)

2009. augusztus 2., vasárnap

"Körök" - montázs Kricsár alkotásához :)


Egyediségre vágyók!!! A sarokban látható ékszerszett (együtt vagy külön) megvásárolható itt: http://www.meska.hu/ProductView/index/22386


Puszi Ancsa! :) Remélem tetszik.

(Jaj, de most már ideje abbahagyni az "öltöztetős babázást":D, és futás főzni!:O )

Köszönöm Kricsár Ancsa! :)

Először az alsót készítettem, aztán már a saját ékszeremhez a felsőt. :)


No, kezdeném ott,hogy már borzasztó rég óta gondolkodtam rajta,hogy lefotózom a ruháim az ékszerekhez, és ilyen összeállítást csinálok belőlük. Nem újdonság, más is csinálta, azt a csajt is nagyon bírom, aki kifutós képek alapján csinál ékszert. Aztán néha veszek ilyen "menő" újságokat, de csak az ilyen összeállításokért :S:P, és erre mit látok? Ancsa említette a blogjában (www.kricsar.blogspot.com ) a Polyvore-t, és már tegnap egész délután, meg most is ezzel játszadoztam, szuperül elvoltam, mint a kisgyerek, amikor talál magának valami jó játékot. :D
Szóval köszi, és hálám jeléül a játékodra nevezés mindjárt érkezik. :) Ja, és bocsássatok meg, nem vagyok egy stylist, most ilyenek puffantak. :)

2009. augusztus 1., szombat

Gyöngyhímzett gyűrű :)


Régóta forgott a fejemben az ötlet, hogy nekem még a gyűrűm is gyöngyhímzett legyen, hát aztán az Eskában, Győrben megláttam ezt a szuper acél(!) gyűrűalapot, és hát elkészült ez a sok-sok kivetnivalót maga után hagyó darab, de nekem tetszik. :) (Most is rajtam van. :D)


Viszont a fotóimnak semmi stílusa. :( Sürgős blogfrissítés kell már ide. :(