2008. június 12., csütörtök

Premio Arte Pico

Nagy megdöbbenés ért a minap... Majd' kiestek a szemeim, mikor megláttam a nevem Nagy Példaképem Veres Zsuzsa főgyöngyész blogján, mint díjazott...! (Azért ajnározom ennyit mindig Zsuzsit úton-útfélen, mert sokunkkal ellentétben MINDEN eszméletlen munkája csak és kizárólag a saját agyszüleménye, és EZ az igazi Művészet, ami valahol nekem is az igazi célom.)
Szóval még mielőtt kisregény kerekedne a szösszenetből, köszönöm! Jó kis motiváció......

... és akkor jöjjenek az én kedvenceim.. tényleg olyanokat választottam, ahová sokszor visszatérek, van ahová naponta többször is :D :D :DVeres Zsuzsi - http://vezsuzsigyongyei.blogspot.com/

A felbecsülhetetlen kreativitás. Ő az, akivel szemben senkinek sincsenek kételyei.

Munkái lüktetnek az élettől, vagány, stílusos. Minden ékszerét felvenném... :DNem ismerem személyesen, de bizonyosan színes egyéniség, mert úgy ontja a színeket és olyan mesterien játszik velük, hogy az embernek kivirul a lelke tőle..Az egyik gyöngyös etalon nálam, azok közül, akiket ismerek. Színek és formák tele életvidámsággal. Egyszerűen szeretem.Imádom azt a fajta kreativitását, ami még az ékszerek neveiben is kiütközik.Játékszabály:
1. A díjazott választhat 5 olyan blogot, amelyet érdemesnek tart a díjra a kreativitása, alkotói nívója, érdekes tartalma vagy más számára fontos szempont miatt, függetlenül attól, hogy milyen nyelvű a blog.
2. A díjat továbbküldő feltünteni a blogjában az általa díjazottaknak a pontos hivatkozását, linkjét, hogy mindenki könnyen elérhesse azokat.
3. A díjazottak feltüntetik annak a nevét és blogjának linkjét, akitől a díjat kapták. (hogy bárki könnyen elérhesse azt.)
4. A díjazott feltüntetheti a díj képét a blogjában.
5. A díjazott megjeleníti a blogjában ezeket a szabályokat.

5 megjegyzés:

vezsuzsi írta...

Zazie általában jókat vigyorgok a hozzászólásaidon.
Ezt a hozzászólást most nagyon köszönöm és a díjat is. :-)

Réka írta...

Köszönöm szépen. nagyon jólesett :)

Babra írta...

Köszi Zazie nagyon jól esett a díj nekem is:)

fszeva írta...

Nagyon köszönöm a díjat, bevallom nagyon jól esett!:))

Brigi írta...

no, utolsóként, de ugyanakkora örömmel köszönöm Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!