2010. február 26., péntek

Mi van a táskámban...? :D


Larion meghívott erre a vicces játékra, már elég régen. Ő bemutatta a gyönyörű táskáját (remélem egyszer nekem is lesz egy), nos én meg azért nyúztam, halasztottam a dolgot, mert hatalmas kupi van általában a táskáimban. :S

Ezt a táskát turkáltam, és annyira tetszik, hogy csak nagyon ritkán használom, tegnap zöldben voltam a Lurkó Klubban, úgyhogy mivel az üres tatyóba pakoltam, megmutatom.


A kupi mellett általában ezek vannak a táskámban: Nivea dezodor, kulcscsomó (ez a Tibimé, hogy megmutathassam a Vezsuzsi-féle egyedi rendelt Mókis kulcstartóját:P, a másik a műv.ház kulcsa), Könyvészetes Dóritól a határidőnaplóm csukva, a nyitott notesz, amibe az ötleteim rajzolom, ezek mindig nálam vannak, fogó!:) (sokszor javítom meg más széteső nyakláncát, meg hát nem árt, ha van nálam), egy székely nénis szemüvegtok, amibe most az inspiráló köveim tettem, és egy Praktika, mert vittem a Lurkóknak.
Egyszer majd megmutatom a táskagyűjteményem is, alig várom a jó időt, mert tavaszra, nyárra sok színes imádatosom van. :)

2 megjegyzés:

Emi írta...

A füzeteden akadt meg a szemem, szépek a rajzok. :) És már néhány elkészült művedet is felfedeztem bennük. :) Még mindig nagyon ügyes vagy, naponta többször is visszajárok. :)

LARION írta...

Az a táska nagyon mutatós....
És a füzetedben gyönyörűek a rajzaid.....
Csináljunk majd olyan játékot, amiről írtál, hogy egy csomó kedvenc táska....ékszerek....cipők... ( most ezt csináltam)...könyvek....rucik...és ki tudja még mi juthat eszébe bárkinek..... :)))