2009. augusztus 12., szerda

Karkötő a Karibi nyár-medálhoz:)


Dettinek készült, rendelésre. Lacey (vajon így írják?)-re hímeztem, még karkötőt nem hímeztem erre a szuper anyagra, de most én nagyon látom a változást. Nem kellett merevítés, sokkal szebben és könnyebben össze lehetett dolgozni. :) Most külön jól esett egy kis szimmetria is, de azért csínján bántam vele.
A háttér anyuék kerti tava. :)

9 megjegyzés:

isabella írta...

wonderful!!!!!!

Niro írta...

Gyönyörűséges!!! :-)

Muryzsani írta...

Fantasztikusan szép!!!!

Marta írta...

Olyan gyönyörü lett ez a karkötöd is! Most hogy màr én is megcsinàltam életem elsö medàljàt himzéssel egyszerüen nem tudok betelni a himzett ékszerektöl. Te hogy csinàlod a hàtuljàt, hogy ne làtszodjanak a varràs nyomok? Egyébként meg minden érdekel, amit erröl a technikàrol lehet tudni.

Berjo írta...

Gyönyörő ez a kari!
Megírnád, hogy mi ez az anyag, amire hímeztél?

zazie írta...

Nem lehet úgy csinálni, hogy ne látszódjanak a nyomok, korábbi bejegyzésemben van olyan kép, amin a hátulja van. Olyan színű cérnával dolgozom össze, mint a bőr, vagy filc, ami a hátulját alkotja.

A Lacey egy fehér, kemény anyag, ami direkt gyöngyhímzésre való. Nekem külföldről hozzák egy győri kreatív boltos hölgy, de a Gordon Évánál is lehet kapni, csak kissé borsos az ára. Nem biztos,hogy így kell írni. :D

Gabessz írta...

Csodaszép lett ez is mint minden alkotásod!!!

Vadnainé Almási Mária írta...

Eszméletlenül szép ez is!!!

Ildikó írta...

Ez valami csodálatos!!! Harmónikus, különleges, varázslatos - simogatja a szememet.