2009. november 11., szerda

... újrakezdés... :)




Legyenek ezek a mécsesek újrakezdéseim jelképei... még sokkal több pislákoló fényecske volt, de most csak ennyi látszik.. Nagyon hangulatos volt.... Az első program (a Lurkó Klub után), amit sok segítő kézzel én szerveztem Hántán, kis falumban, ahová költöztem Tibimmel.

Tudjátok 2 évig voltam napközis tanító egy közeli településen, de visszajött a GYES-es és nagy szomorkodás közepette el kellett válnom arról a helyről, ahol mindig otthon, barátok között, nagyon-nagyon jól éreztem magam. Sokáig voltam munka nélkül.....és nagyon elhagytam magam... Aztán jött egy telefon, és a sok önkéntes munkámnak Kisbéren meglett az eredménye (pedig csak azért csináltam, mert nem tudok nyugton maradni. :) Felvettek a (Kisbér melleti) falumba művelődésszervezőnek (másik szakmám). Igaz még nem igazi állás, de nagyon élvezem. Újra elindítottam a Lurkó Klubot a kicsiknek és szerveztünk Márton-napot is.
Mit nekünk eső? "Felvonultunk" a nagyteremben. :) Az első képen jobban látszik milyen volt a hangulat, ez a vaku... Még Márton püspökünk is volt (keresztfiam), mert képzeljétek van egy nagyon aranyos néni (Eta néni), aki csak úgy készítette ezt a jelmezt és behozta nekem a Házba. :D

Kopott és öregecske a Művelődési Házunk, de nagyon jó érzés, ahogy végre megtelik élettel. :) A képen Lurkós csajszikáim libazsíros kenyeret majszolgatnak. :) És a sok vigyorgós szájat látva én most olyan boldog vagyok, végre, megint. :)

Még a múlt héten készülődtünk az ünnepre a Lurkóban a lámpás-készítéssel...


Mosolygós "kis" csapatom és én :), kéthetente majd jókat vidulunk a Műv.Házban. :)

Köszönöm, hogy megkaptam ezt a lehetőséget, és végre ismét magam lehetek, így most már tényleg elfelejhetem a múltat. Ismét vannak kis gyerkőceim, még ha csak néha is, akik bombáznak a szeretetükkel, rajzaikkal, és én is bombázhatom őket a lelkesedésemmel. Szorítsatok, hogy sikerüljön felráznom ezt az álomszuszék falut !

14 megjegyzés:

Mara írta...

Drukkolok nagyon! És örülök a pozitív fordulatnak! :)

Unknown írta...

Csak ügyesen!!!
Az energiáddal biztos sikerül felébresztened a faludat, hajrá!

Káli Gopika írta...

Hajrá Anett! Csak így tovább!!! Gratulálok a Lurkó Klubhoz!

Orsi írta...

Gratulálok és még nagyon sok sikert kívánok! :)

KataMűvek írta...

Gratulálok Anett! :)

N Zsuzsa írta...

Gratulálok az újrakezdéshez!

Ibolya írta...

Nem kis feladat felrázni a falut, de a te szép lelked és energiád jótékony hatással lesz rájuk. Gyanítom, hogy nemcsak a Lurkó Klub lesz a tiéd, hanem szép lassan egyre több rendezvény is. Szorítok, én is műv.szervező vagyok, nem könnyű semmiből valamit csinálni, de ha sikerül az nagyon nagy öröm)))) Csak keress magad mellé jó embereket, s minden sikerülni fog!)))
Nekem máris adtál ötletet a mécsesek aljára - ld. sajtosdoboz. Köszi!)))

BéKata írta...

Én is szívből gratulálok, és kívánom, hogy teljesüljenek a terveid és vágyaid kis faludban!!!

Hermann Ildikó írta...

Sok sikert kívánok Neked és puszi a kis lurkóknak!!

Névtelen írta...

Menni fog, és ne feledd Benned még ennél is sokkal-sokkal több van!!!!

Minnél többet adsz, annál többre leszel képes!
Üdv: Gabi

Zsófi írta...

Tiszta szívből gratulálok!
Büszke lehetsz Magadra!

zazie írta...

.... hazajönni erre... :) Igaz nekem csak egyetlenegy hús-vér barátom van, de úgy érzem, bár nagyrészt "idegenek" vagytok, mintha Ti is mind a barátaim lennétek. Meghatódtam, köszönöm. :) Nagyon. Nem is hiszem,hogy én ezt megérdemlem.

GABI! Nekem már most rettenetesen hiányzol, el is pityeredtem kicsit, már olyan búcsúszavaknak hangzanak ezek... :(

Ibolya! Az a feladatom, amit szervezek, itt én vagyok az első szakmabeli, ill. volt még sok éve egy tanító, aki legendásan színes művelődést szervezett, amíg élt, (Sherry Serafinin kívül :P)ő a példaképem. Szóval elvileg szabad kezet kaptam,persze mindig engedélyeztetnem kell a kisbéri igazgatóval, mert oda tartozunk, de nagyon kedvesek és nyitottak, remélem menni fog. A lámpás teteje is sajtos doboz! A doboz két fele a teteje-alja. Anyutól vettem, ő meg óvónéni. :)

LARION írta...

Jól van Zazie, minden jót kívánok egy új életszakaszhoz...... A gyerekekből iszonyú sok energiákat és energiákat kaphatunk.
A egyik legjobb helyen vagy a világon , ha közöttük vagy......... Bombázd meg őket a színeiddel.....

Molnar Nusi írta...

Tiszta szívből gratulálok! Ha Te nem is tudod, jelen vagy minden napjaimban, mert szinte minden nap benézek hozzád, és sokat tanulok tőled. Személyes jelenléted nélkül is sokat tudsz segíteni. Ott a "kis faludban" személyes jelenléteddel mégtöbbet tudsz majd segíteni. Ne feledd te sokat adhatsz ezeknek a kis lurkóknak!
Sok erőt ehhez a nagy feladathoz!